Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trudna 26-godišnja provalnica, navodno Hrvatica Teresa Jovanović, jučer je u talijanskom gradu Bolzanu pala s balkona luksuznog stana koji je najvjerojatnije željela opljačkati i ubrzo nakon toga rodila je sina.


Policija je izvijestila da je Teresa, koja je bila u 9. mjesecu trudnoće, izgubila ravnotežu dok se preko balkona pokušavala popeti u stan. Pala je s visine od 4 metra. 

Vezani članci Slika nije dostupna Zlata usred emisije uživo pala u nesvijest! Slika nije dostupna Shakira i Pique postali roditelji!

Teresa je ubrzo prevezena u bolnicu gdje joj je pružena pomoć, a ubrzo nakon toga carskim rezom rodila je sina. 

''Oboje su izvrsno kada uzmemo u obzir avanturu koja je tome prethodila", rekli su doktori u bolnici. 

Trudna provalnica

Teresi je u provali pomagala 14-godišnja suradnica V.J. Pljačkašice su, pomoću odvijača raznih dimenzija, orobile najprije jedan stan, iz kojega su uzele vrijedan nakit, no to im nije bilo dovoljno pa su krenule opljačkati još jedan luksuzni stan. 

Popele su se na balkon i pokušale orobiti vrata od terase.

Trudile su se nekoliko minuta te, ne uspijevajući ući, odlučile su odustati. Htjele su se vratiti natrag i pobjeći, no upravo u tom trenutku se plan zakomplicirao. Netko ih je vidio ili čuo te u napadu panike Teresa je izgubila ravnotežu na ogradi i pala na leđa. Pokušala se podići kako je ne bi uhvatili stanari, ali je shvatila da se ne može pomicati.

U tom trenutku, trbuh žene bio je stvarno nemoguće ne primijetiti. Stanari su nazvali Hitnu pomoć i žena je rodila zdravog dječaka u bolnici.