Obavijesti Video Pretražite Navigacija
10 godina u zatočeništvu

Ispovijest seksualne robinje: Osjećala sam se kao životinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tanya Kach je u dobi od 14 godina nestala iz roditeljskog doma. Tinejdžerka je narednih 10 godina provela zarobljena u sobi od Thomasa Hosea, zaštitara jedne srednje škole, i živjela kao njegova seksualna robinja.

Iako je Thomas Tanyai donekle dopuštao slobodu, djevojka je dugo vremena bila previše prestrašena da bi nešto poduzela, piše Daily Mail. Tek se nakon 10 godina odlučila suprotstaviti i tako pomoći policiji u rješavanju zločina koji ih je dugo mučio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama Nestali dječak Émile Osam mjeseci potrage Novi trag u slučaju nestanka malog Émilea: "Intenzivno pretražujemo sve podatke i snimke"

Sada već odrasla žena, Tanya je po prvi put progovorila o strahotama koje je proživljavala. U doba kada se upoznala s Thomasom, imala je mnoštvo problema. Roditelji su joj bili pred rastavom i imala je problema u školi. Vidjela je u 25 godina starijem Thomasu Hoseu rješenje svih svojim problema.

Pobjegla je od kuće i otišla živjeti kod Thomasa, koji je dom dijelio s roditeljima. Nevjerojatno, ali oni 10 godina nisu znali da je netko zatočen u njihovoj dvoetažnoj kući. Za svoj život u narednih 10 godina kaže da je bio stravičan. Dozvoljavao joj je tuširanje jednom u tjedan dana, a kantu je koristila za WC.

'Isprao mi je mozak'

'U sobu je stavio kantu i rekao da je to moja kupaonica. Zastrašio me i isprao mi mozak, osjećala sam se toliko poniženom', ispričala je.'Većinu vremena hranila sam se maslacem od kikirikija i sendvičima, s vremena na vrijeme sam jela i banane. Nekada mi je Thomas prokrijumčario ostatke od njihove večere', dodala je.

Rekla je kako ju je jednom tjedno, usred noći, vodio na tuširanje u kupaonicu gdje je smjela koristiti jedino hladnu vodu. 'Isprva sam čak vjerovala da me voli, no onda je počeo pokazivati drugu stranu', rekla je Tanya. Tvrdi da su joj najteže padali blagdani, koje je provodila sama, zaključana u ormaru na drugom katu obiteljske kuće. Pitala se što radi njezina obitelj.

Thomas je Tanyju natjerao da promijeni boju kose i da se odaziva na ime Nikki. Nakon nekog vremena, dopuštao joj je da bude u dvorištu za vrijeme kada se on sprema na posao. Tanya kaže da je bila u prevelikom strahu za bijeg jer joj je njezin tamničar prijetio smrću. 'Odjednom sam se osjećala kao životinja, kao pas. Radila sam sve što mi moj gazda kaže', ispričala je.

U jednom se trenutku ohrabrila se u trgovini u koju je imala dopuštenje odlaziti, rekla je vlasniku da se zapravo zove Tanya i da je policija traži sve ove godine.

Thomas je dobio 15 godina zatvora, optužen je za otmicu, seksualno iskorištavanje i zatočavanje djeteta. 'On je pravo čudovište, nemam drugih riječi kojima bih ga opisala', rekla je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene