Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obožavao skupu votku

Ispovijest prijatelja iz djetinjstva: Kim Jong Una nisu zanimale žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O životu Kim Jong Una malo se zna, no zato su tu njegovi prijatelji iz djetinjstva koji bez razmišljanja prepričaju i najmanje detalje života Izvrsnog vođe.

Kim Jong Unov prijatelj iz djetinjstva Kenji Fujimoto ispričao je javnosti neke detalje ranih godina života Izvrsnog vođe. Od malih nogu je pokazivao znakove okrutnosti te je radio što god je poželio. Luksuzne automobile vozio je i prije no što je bio dovoljno velik da bez problema dosegne papučice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve napetije Zabrinjavajuća poruka: "Vrijeme je da budemo spremni za rat, više nego ikada prije" Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje"

Prvi automobil, blindirani Mercedes dobio je za 7. rođendan i otada vozi samo Mercedese. U 14. godini dobio je svoju prvu jahtu, a tada je počeo i pušiti što je vješto skrivao od roditelja, a cigarete bi zalijevao golemim količinama najbolje ruske votke, a glad smirivao brojnim Big Macovima.

ZALJUBLJENIK U LUKSUZ: Evo na što troši Kim Jong Un

Izvrsni vođa je, kaže njegov prijatelj iz djetinjstva, bio opsjednut Hollywoodom, filmovima o James Bondu i onima s Clintom Eastwoodom te američkim rock zvijezdama. Svima onime što je bilo zabranjeno ostalim građanima te siromašne zemlje.

Kad je napunio 18 godina otac mu je dao na korištenje svoj harem sa zgodnim tinejdžerkama, no Kima to nije zanimalo, a njegov je otac bio vidno razočaran njegovim manjkom interesa za žene, piše britanski Express.

Nakon što je Fujimoto iznio ove podatke o Kim Jong Unu mnogi se brinu za njegovu sigurnost budući da je dosad o vođi Sjeverne Koreje bilo vrlo malo toga poznato.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene