Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča mlade Bošnjakinje

PISMO KOJE JE DIRNULO REGIJU 'Živim islam cijeli život, a sada se borim za zabranjenu ljubav'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ja sam prije par mjeseci upoznala momka iz Sandžaka koji studira u Turskoj, mnogo smo se zavoljeli. I moji i njegovi su protiv nas, i mjesto i vrijeme, čini se kao da je sve protiv nas...'

Mlada Bosanka je poslala potresno pismo o zabranjenoj ljubavi i religiji na adresu portala Novi.ba. Željela je, pod uvjetom da ostane anonimna, podijeliti svoju priču. Ovo pismo prenijeli su mnogi mediji u Bosni i Hercegovini i Srbiji, s brojnim reakcijama čitatelja u komentarima i na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Hrvatske elektroprivrede Stotine milijuna eura HEP potražuje 100 milijuna eura od Elektroprivrede Republike Srpske: Ukoliko ne dođe do dogovora slijedi arbitraža Predsjednik Zoran Milanović otvaranje pregovora s BiH Predsjednik prozvao Plenkovića: "Ovo je vrhunac njegova dodvoravanja briselskim birokratima"

Prenosimo ga u cijelosti:

'Imam 24 godine i dolazim iz Bosne. Pokrivena sam i živim Islam svoj cijeli život. Moja priča je prosta, znala sam cijeli život za školu i vjeru.

Uspješno sam završila studij, i došlo je vrijeme moje udaje. Roditelji žele da se udam za čovjeka kojeg su mi oni našli. A ja sam prije par mjeseci upoznala momka iz Sandžaka koji studira u Turskoj, mnogo smo se zavoljeli. I moji i njegovi su protiv nas, i mjesto i vrijeme, čini se kao da je sve protiv nas. Ovo je moja ispovijest.

Moja tajna i moj život. Iskreno da Vam kažem, ja nikada nisam nikog voljela do njega. To je moja prva ljubav. I ne želim da se na silu udam, za nekog koga i ne poznajem. Ovim mu putem želim reći da ga volim i da ne odustaje od nas.

Znam da neće biti lako ali je vrijedno da dočekamo naše sutra. Mi ne tražimo puno od svijeta. Samo jedno mjesto ispod neba za nas.

Željela bih da zna da se i dalje borim za njega i neka naša priča ugleda svijetlo dana. Nismo savršeni, ali mislim da smo zaslužili malo sreće u ovom svijetu. Uspjeli smo ostvariti tako iskrenu i čistu ljubav na ovom svijetu gdje nas sve vara. Je li je moj način ispravan i je li ispravno ovo što radim vrijeme će pokazati.

Uzimam Vas da budete svjedoci mojoj ljubavi i mojoj borbi. Samo se nadam da nisu uzalud ovi redovi koje pišem.

Poželite mi sreću.

Hvala Vam.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene