Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojnik u Moskvi

Iščupao bankomat i odnio ga na leđima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac u Moskvi iščupao je bankomat od 90 kilograma, stavio ga na leđa i odnio u automobil.

Muškarac za kojeg se vjeruje da je sumo borac istrgnuo je bankomat koji teži 90 kilograma i u kojem je bilo 850 dolara, stavio ga na leđa i odnio, izvijestila je policija u Moskvi. Policija kaže da je suučesnik pokušao preuzeti krivnju za krađu, rekavši kako je krivo naveo svog prijatelja, piše BBC. O događaju je policiju izvijestila trgovkinja koja je svjedočila događaju. Ona kaže kako su dva muškarca ušetala u njezinu trgovinu u Moskvi i počeli trgati elektroničku opremu bez riječi.

Pročitajte i ovo Gužva ispred bankomata informatički kvar VIDEO Policija čuva bankomate: Novac su dizali i oni koji nemaju ništa na računu Slika nije dostupna FOTO: 14-godišnja sumo hrvačica koja teži 127 kg

'Ušuti ako znaš što je dobro za tebe!', izderao se na nju jedan od pljačkaša, ispričala je trgovkinja. Uplašena je žena čekala da muškarci odu, a potom nazvala policiju. Patrola je ubrzo blokirala njihov BMW. Muškarac koji je odnio blagajnu rekao je kako je 'profesionalni sumo borac'. 'Drugi počinitelj kaže da je sve njegova krivnja budući da je prijatelju kazao kako se radi o njegovom bankomatu', priopćila je policijska služba za odnose s javnošću.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene