Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lako do eventa

Ima 14 godina i otvara već treću svoju firmu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi Irac, 14-godišnji Jordan Casey objavio je da pokreće svoju treću kompaniju - Eventzy.

14-godišnji dječak Jordan Casey već je neko vrijeme u poslovnom svijetu, toliko dugo da već pokreće svoju treću tvrtku. Ovo je najavio na Web Summitu u Dublinu, piše Irish Times.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

Njegova treća tvrtka bavit će se organiziranjem događaja i zvat će se Eventzy, skraćenica od 'events made easy' (lako pripremljeni događaji, odnosno 'eventi').

'Ljudi mogu kreirati događaj na stranici ili ga dodati na Facebook pomoću aplikacije. Omogućit će korisnicima da stvore svoj vlastiti sustav ulaznica i upravljaju rasporedom događaja', objasnio je Casey.

Evo kako, unatoč krizi, mladi ipak mogu uspjeti

Dodaje da će postojati besplatna verzija za male događaje i plaćena verzija za velike korporativne događaje.

Jedna od njegovih tvrtki je i Teachware, također najavljen na Web Summitu, ali prošle godine. Od tada je više od 300 učitelja koristilo software, a više od 150 ga koristi svaki dan. Osim toga, još je jedna njegova kompanija polučila uspjeh - Casey Games koju je osnovao kada je imao 13 godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene