Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva žena serijski ubojica u Iranu

Atletičarka ubijala po Agathi Christie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski mediji izvijestili su o uhićenju prvog ženskog serijskog ubojice u toj zemlji, koja je ubijala prema scenarijima iz romana Agathe Christie.

32-godišnjakinja identificirana samo imenom Mahin, priznala je ubojstva pet starijih žena koja su se događala između veljače i svibnja. Iranski dnevnik 'Etemad Melli' izvještava kako je ubojičin način 'operiranja' bio pristupanje žrtvama, koje su bile uglavnom u dobi od 50 do 70 godina, te nuđenje prijevoza u svom automobilu. Nakon što bi ih je omamila ponuđenim sokom koji je sadržavao anestetike, žrtve bi zadavila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno" Zapovjednik Islamske revolucionarne garde Hosein Salami Upozorio Izrael Iran poručio da je operacija Iskreno obećanje gotova i da su gađali dvije mete

Motivi vezani uz odnos s majkom

Šef lokalne policije izjavio je kako bi se motivi za ubojstva mogli pronaći u lošem odnosu s roditeljima tijekom djetinjstva. 'Pretpostavljamo da su ubojstva bila nekakav oblik osvete prema ženama koje su je podsjećale na majku', dodao je šef policije Akbar Hedayati. Mahlin, inače atletičarka i majka dvoje djece uhićena je nakon što je njezina posljednja žrtva, 60-godišnja žena, uspjela pobjeći i pozvati policiju. Za ubojstvo u Iranu predviđena je smrtna kazna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene