Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nad Perzijskim zaljevom

Iran tvrdi da je oborio dvije špijunske letjelice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranske snage srušile su dvije špijunske letjelice nad Perzijskim zaljevom, izjavio je zapovjednik Revolucionarne garde Amir Ali Hadžizeda za iransku agenciju Fars.

'Mnoge špijunske letjelice i moderni zrakoplovi naših neprijatelja su srušeni...Također smo srušili dva špijunska zrakoplova nad Perzijskim zaljevom', izjavio je on. Zapovjednik nije precizirao kada se to dogodilo a zrakoplove je opisao kao 'zapadne izviđačke bespilotne letjelice'.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari

>> Izrael: Iran za nekoliko godina do atomske bombe

Zapovjednik Revolucionarne garde rekao je da 'neprijatelji', kako iranski čelnici često nazivaju SAD i njegove saveznike, koriste bespilotne letjelice u susjednom Iraku i Afganistanu, ali da su zabilježeni upadi tih letjelica u iranski zračni prostor. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene