Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Iran se nada konstruktivnim nuklearnim pregovorima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni iranski nuklearni pregovarač je odlazeći iz Teherana u Ženevu na pregovore s vodećim svjetskim silama o iranskom nuklearnom programu, izrazio nadu kako će razgovori biti "dobri i konstruktivni".

"Ako pristupe pregovorima konstruktivno i izbjegnu ranije greške, definitivno možemo imati dobre i konstruktivne pregovore", rekao je Said Džalili, prenosi agencija ISNA.

Pročitajte i ovo Sayyed Ali Khamenei Situacija se zaoštrava Predsjednik Irana najavio: "Svaki izraelski odgovor dočekat ćemo s još jačim udarom" Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

Sjedinjene Države šalju u Ženevu posebnog izaslanika koji će prvi puta sudjelovati u pregovorima s Iranom, kako bi naglasile da Washington želi diplomatsko rješenje spora.

Visoki diplomat Nicolas Burns pridružit će se europskom povjereniku za vanjsku i sigurnosnu politiku Javieru Solani i dužnosnicima iz Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Rusije i Kine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene