Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tinejdžer je uhićen nakon divljanja u školi, prilikom kojeg je ranio 26 svojih kolega inzulinskom iglom.


Ranjeni učenici izbodeni su u području vrata ili glave. Svi su prevezeni u bolnicu, gdje su ih testirali na HIV i hepatitis. Pred njima je tromjesečno isčekivanje nalaza.

Vezani članci Dan nakon napada u gradu Hanauu - 6 Njemačka u šoku: Ubojica se u manifestu hvalio kako nikada nije bio sa ženom. Među žrtvama i državljanin BiH Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera

Roditelji napadnutih učenika ogorčeni se događajem u srednjoj školi Tooth Hill i optužuju ih da nisu poduzeli dovoljne mjere opreza kako se ovo ne bi dogodilo.

>> Bolničar pacijente ubijao inzulinom

14-godišnji dječak je suspendiran na pet dana s nastave, dok se ne provede ionterna istraga o tome što se zapravo dogodilo.
Škola se oglasila priopćenjem da je istraga o događaju u tijeku. Ono što se zna je da je učenik za svoj napad na dvadesetak učenika koristio 8 mm lancetu.

Zdravstvene udruge naglašavaju da je mala vjerojatnost da su studenti zaraženi zbog napada inzulinskom iglom.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.