Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Doći ću vam na vrata'

Uhićen 'slovenski Breivik': Zbog srušene kuće prijetio pokoljem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Slovenac uhićen zbog prijetnji državnim organima, a sam je sebe nazvao 'slovenskim Breivikom'.

Sinoć je slovenska policija privela 29-godišnjeg muškarca zbog sumnje u prijetnju državnim organima. Slovensko Delo danas piše kako je Jure Trunk prijetio građevinskim inspektorima zbog toga što mu je srušena kuća u Ljubljani. Navodno je spominjao i oružje.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade (HDZ) tko to prijeti premijeru? Detalji prijetećeg pisma upućenog Plenkoviću: Potpisano je s "Hrvatski branitelji, ZDS", sve je komentirao Božinović Novac Bivši poslovni partneri Oteli ga, zatočili i prijetili: Zadranin im u strahu za život prepisao nekretninu

Navodno je izjavio da će se osvetiti, te je nazvao jednu državnu instituciju i zaprijetio da će im 'doći na vrata kao slovenski Breivik'.

U listopadu 2010. godine građevinska inspekcija je donijela odluku o rušenju ilegalne građevine obitelji Trunk, te je ona uskoro bila i srušena. Vlasnici kuće, Nada i Franc Trunk sigurni su u nezakonitost rušenja njihove kuće, te su u svojim pritužbama često prelazili i granice zakona zbog čega je pokrenut i kazneni progon protiv Nade Trunk, a o sudbini njenog supruga još uvijek odlučuje tužilaštvo, piše 24 Ur.

Otac uhićenika uvjeren je kako tvrdnje o prijetnjama oružjem nisu istinite jer, kako kaže, njegov sin 'u životu nije pregazio ni pet mrava.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene