Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio 30 godina zatvora

Osuđen najgori silovatelj svih vremena u Britaniji, drogirao i silovao 48 mladića: "Mislili su da je to čudovište Dobri Samaritanac"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijski student prozvan je najgorim britanskim silovateljem u povijesti, nakon što je osuđen za više od 150 kaznenih djela u više od dvije i pol godine.

Reynhard Sinaga (36) proglašen je krivim jer je u svoj stan primamio 48 muškaraca iz manchesterskih kafića i klubova. Tamo im je podmetao drogu i silovao ih, a u nekim slučajevima je to snimio mobitelom.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

"Najveći silovatelj kojemu je ikad suđeno na britanskom sudu danas je osuđen na doživotni zatvor nakon što je drogirao i napao 48 muškaraca", objavio je sud. Sudac je u ponedjeljak, nakon četiri odvojena procesa, Sinagu osudio na minimalno 30 godina zatvora.

"Sinagino neprijeteće ponašanje navelo je te mlade muškarce, od kojih su mu mnogi bili zahvalni jer im je ponudio smještaj, da misle da je to čudovište bilo Dobri Samaritanac", rekao je državni tužitelj Ian Rushton. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene