Reynhard Sinaga
Reynhard Sinaga Foto: Screenshot/Manchester Police

Indonezijski student prozvan je najgorim britanskim silovateljem u povijesti, nakon što je osuđen za više od 150 kaznenih djela u više od dvije i pol godine.


Reynhard Sinaga (36) proglašen je krivim jer je u svoj stan primamio 48 muškaraca iz manchesterskih kafića i klubova. Tamo im je podmetao drogu i silovao ih, a u nekim slučajevima je to snimio mobitelom.

Vezani članci Žrtva silovanja prepoznala Jovana Radana - 9 Šokantna ispovijest žrtve silovatelja iz ratnog Vukovara: "Rekao je da sve nas Hrvatice treba je**ti da rađamo srpsku djecu" Ispovijest Vukovarke - 1 Hrvatskim vlastima nedostupan silovatelj iz ratnog Vukovara uhvaćen je kamerama Provjerenog. Žrtva ga je prepoznala: "Pitao me jesam li trudna..."

"Najveći silovatelj kojemu je ikad suđeno na britanskom sudu danas je osuđen na doživotni zatvor nakon što je drogirao i napao 48 muškaraca", objavio je sud. Sudac je u ponedjeljak, nakon četiri odvojena procesa, Sinagu osudio na minimalno 30 godina zatvora.

"Sinagino neprijeteće ponašanje navelo je te mlade muškarce, od kojih su mu mnogi bili zahvalni jer im je ponudio smještaj, da misle da je to čudovište bilo Dobri Samaritanac", rekao je državni tužitelj Ian Rushton. (Hina)