Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

radikalna mreža

Indonezija: U protuterorističkoj akciji ubijene tri sumnjive osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijske protuterorističke snage ubile su u utorak u Jakarti tri osobe, među kojima je muškarac za kojega se sumnja da je jedan od vođa radikalne mreže Džame Islamije, izvijestila je policija, a prenose mediji.

Policija nije otkrila identitet trojice ubijenih, no priopćeno je da će njihova imena biti objavljena nakon procesa identifikacije. Neimenovani policijski izvor za France presse je kazao kako je među ubijenima muškarac poznat kao stručnjak za eksplozive, kojega policija traži od atentata na Baliju 2002., u kojemu su smrtno stradale 202 osobe.

Pročitajte i ovo Heather Mack Dugo će biti iza rešetaka Zbog nasljedstva vrijednog 1,3 milijuna eura ubila majku i sakrila njeno tijelo u prtljažnik Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Uzrok nesreće nije poznat VIDEO Sudar vlakova u Indoneziji: Ima mrtvih i ranjenih, spasioci tragaju za preživjelima

'Bude li potvrđen njegov identitet, bit ćemo vrlo zadovoljni što je ubijen jedan od najtraženijih terorista', izjavio je dužnosnik za protuterorističke aktivnosti pri ministarstvu sigurnosti Ansijad Mbai. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene