Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Indija u šoku

OTKRIVEN NAJVEĆI SERIJSKI PEDOFIL Monstrum je oteo i silovao stotine školarki?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krojač u Indiji priznao je da je oteo, zlostavljao i silovao "stotine" školarki tijekom prošlog desetljeća, objavila je u ponedjeljak policija New Delhija otkrivši time jedan od najvećih serijskih pedofilskih zločina u toj državi.

Sunil Rastogi, 38-godišnji obiteljski čovjek, otac petero djece, uhićen je u subotu na istoku indijske prijestolnice u sklopu istrage seksualnog zlostavljanja triju djevojčica u dobi između devet i deset godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćna presuda Pedofil iz Riječke nadbiskupije osuđen na 8 godina zatvora: Objavljeno što je sve radio Ilustracija Tijekom dvije godine Podignuta optužnica protiv 25-godišnjeg Rusa, u Zagrebu je seksualno zlostavljao dijete

"Ovaj kriminalac, Sunil Rastogi, je iz grada Rudrapura iz savezne države Uttar Pradesh i po zanimanju krojač", otkrio je Omvir Singh Bishoi, zamjenik zapovjednika policije istočnog Delhija.

"Tijekom ispitivanja nam je otkrio da je najmanje jednom tjedno dolazio iz Rudrapura te je kako bi zadovoljio svoju pedofilsku pohotu ciljao djevojčice u dobi između sedam i deset godina", dodao je Bishoi.

Policija je naglasila kako Rastogi ne zna točan broj djevojčica koje je spolno napastavao od 2004., no da bi ih moglo biti "na stotine".

Zlostavljanje djece rašireno je u Indiji, no većinom se smatra tabuom zbog konzervativnosti društva te se ignorira unutar obitelji, pojašnjavaju aktivisti. Dodaju kako se žrtve često boje priznati što im se dogodilo jer se boje da će one biti okrivljene.

U 2015. godini u Indiji je bilo više od 94 tisuća zločina nad djecom, stoji u državnim podacima te države, a 40 posto takvih zločina spolne je prirode. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene