Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među njima i Europljani

Indija: U poplavama poginulo 177 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 177 osoba poginulo je u poplavama u himalajskoj regiji Ladah na sjeveru Indije, a među njima je i pet europskih turista, izvijestila je indijska policija.

U ranijim izvješćima spominjalo se da su nestala tri francuska državljana, jedan Talijan i jedan Španjolac. Poplave u noći na petak 'potpuno su uništile' nastambe, prekinule ceste i mostove te pokidale električne vodove u glavnome gradu indijske regije Ladaha Lehu i u okolnim selima.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

'Mogu potvrditi informaciju da je pet stranih turista koji su u tom području bili na planinarenju, poginulo', izjavio je dužnosnik Uprave za izvanredne situacije Ami Ali, potvrdivši i da je riječ o troje Francuza, jednom Talijanu i jednom Španjolcu.

>> Kina: Broj poginulih u odronima premašio 700

Ta planinska regija godišnje privlači mnogobrojne turiste amatere koji se bave planinarenjem. U poplavama su nestali deseci ljudi, a tisuće su ostale bez domova. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene