Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Policajaca manje od bjegunaca

Ilegalni imigranti pobjegli iz prihvatilišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamstotinjak ilegalnih imigranata srušilo je ogradu oko prihvatilišta za azilante na otoku Lampedusi, na jugu Italije, i počelo prosvjedovati ulicama istoimenoga gradića, izjavio je gradonačelnik Bernardino De Rubeis.

'Sedamstotinjak imigranata' od 1.300 u prihvatilištu 'pobjeglo je tijekom jutra. Vlada velika napetost', upozorio je gradonačelnik. Ilegalni imigranti, kojih je na otoku više nego policajaca, tijekom jutra su u prosvjednoj povorci krenuli prema gradskoj vijećnici uz povike 'želimo slobodu, pomozite nam!'.

Pročitajte i ovo Grupa azijskih imigranata sjedi na klupi u Sao Teotoniju Važan primjer Zemlja emigranata postala je useljenička destinacija: ''Novac je dobar, posao je dobar i budućnost je dobra'' Slika nije dostupna Stigla prva skupina Pogledajte doček prvih migranata iz Italije: 'Nadam se da ću ostati ovdje do mirovine'

Imigranti prosvjeduju protiv gradnje novog Središta za identifikaciju i protjerivanje na tom otoku koji je u petak počeo s radom, a treba omogućiti brži povratak imigranata u zemlju iz koje su došli, prema zamisli vlade Silvija Berlusconija koja želi ubrzati proceduru protjerivanja iz zemlje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene