Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Sudjeluje šest brodova

Iako su se smirile napetosti: Južna Koreja počinje s novim vježbama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južna Koreja najavila je nove vojne vježbe nedaleko od Sjeverne Koreje pokazujući svoju moć baš u vrijeme kada su se počele smirivati napetosti na Korejskom poluotoku nakon napada Pjongjanga na južnokorejski otok.

Kopnena vježba, u koje će biti uključeno topništvo, borbeni zrakoplovi i najveći broj vojnika u mirnodopskim vježbama, održat će se u samo nekoliko dana pošto je Seul održao vojne vježbe na otoku Yeonpyeongu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na rubu rata 'Sjeverna Koreja spremna je na sveti rat nuklearnim oružjem!' Slika nije dostupna Sudjelovalo 800 vojnika Južna Koreja održala najveću vojnu vježbu do sad, Sjeverna bez reakcije

Južna Koreja će održati i trodnevne vojne vježbe gađanja bojnim streljivom kod istočne obale poluotoka koje će početi u srijedu, rekao je jedan dužnosnik u ministarstvu obrane.

>> Sjeverna Koreja 'nije osjetila potrebu reagirati' na vojne vježbe

Južnokorejska novinska agencija Yonhap navodi da će se vježba održati 100 kilometara južno od morske granice sa Sjevernom Korejom te da će u njoj sudjelovati najmanje šest brodova.(Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene