Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ppokojnik morao 'čekati'

Srbija: I vjenčanje i sprovod zakazani u isto vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Moravcima pored Ljiga u isto su vrijeme i na istom mjestu organizirani vjenčanje i sprovod. Tužna povorka s pokojnikom bila je prisiljena sat vremena čekati da se obavi vjenčanje.

Monah Jefrem u selu Moravci pored Ljiga u središnjoj Srbiji doveo je svoje 'klijente' u pomalo neugodnu situaciju. Jučer je, naime, u isto vrijeme zakazao jedno vjenčanje i sahranu.

Pročitajte i ovo Sjećanje na Alekseja Navaljnog umro još 16. veljače Objavljeno gdje će i kada biti pokopan Aleksej Navaljni Ilustracija grad Xianu Kineska vlast mladencima dijeli srećke: "To nije samo početak sretnog bračnog života..."

Kako prenosi Ljiški informativni servis na svojoj Facebook stranici, tužna povorka s pokojnikom došla je do ulaza u manastir te je bila prisiljena čekati sat vremena da Jefrem u razdraganoj atmosferi obavi vjenčanje.

>> Svećenik u wi-fi crkvi drži Twitter mise uz pomoć iPada!

Pomislio je on da bi mu možda dva događaja odjednom mogla predstavljati problem pa je za svaki slučaj angažirao svećenika iz druge parohije. No, na kraju je ipak zaključio da sve može sam pa je 'rezervnog' svećenika otpravio kući i tako napravio malu pomutnju.

Nakon vjenčanja, nije bilo vremena za gubiti pa je, dok se veselje još nije ni sleglo, već počela misa za pokojnika koji je u lijesu unesen u manastir.

Na Facebook stranici Ljiškog informativnog servisa vijest zaključuju sljedećom rečenicom: 'Halapljivost za novcem je očigledna, ali ovaj incident ne može ništa opravdati'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene