Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ondrej Mauerova, 7-godišnji dječak kojeg je njegova obitelj zatočila u podrumu, držala u lancima i jela njegovo meso, spašen je nakon što je susjedov televizor uhvatio signal s kamere koja je snimala njegovu agoniju.


Dječak je pronađen sav izranjavan i djelomično oderane kože, a zatočila je ga je njegova monstruozna majka Klara, 31-godišnjakinja koja je zajedno sa svojim rođacima član bolesnog kulta te su se ritualno hranili mesom nesretnog dječaka.

Vezani članci Koronavirus u Pragu, Češka Dvije srednjoeuropske zemlje postrožuju mjere: U jednoj lockdown, u drugoj zabrana okupljanja i stroža primjena COVID potvrda Češka, koronavirus Zabrana ulaska u ugostiteljske objekte necijepljenima. Vojska poslana u ispomoć bolnicama, raspravlja se o izvanrednom stanju

Njegova je majka plakala dok je pred sucem trajalo ispitavanje slučaja koji ponovno u pamćenje priziva nedavno otkriveni, šokantrni 'slučaj Fritzl' u Austriji.
 
S Ondrejom je u tamnici bio zatočen i njegov 9-godišnji brat Jakub. Obojica su prolazila strašne torture, koje su uključivale i paljenje kože i mesa te premlaćivanje remenjem.

Stravičan slučaj otkriven je kad je susjed kupio CCTV televizor i na njemu, umjesto slika svojeg novorođenčeta, ugledao stravične snimke koje je televizor prikazao tako što je slučajno uhvatio signal s kamere kojom je snimana tortura u domu njegovih susjeda.

Inače, policija je u kući pronašla i djevojčicu za koju su pretpostavljali da je posvojena 13-godišnja sestra nesretnih dječaka.

No, ispostavilo se da se radi o 34-godišnjakinji, Barbori Skrlovoj, koja je također sudjelovala u strašnom zločina i poticala dječakove roditelje na činjenje strahota vlastitoj djeci.

Članovi bolesnog kulta, pod imenom 'Pokret Grala', zlostavljanja su činili u koordinaciji sa vođom kulta, i to putem sms poruka. Za sada se zna da se misteriozni vođa predstavljao isključivo kao 'Liječnik'.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju