Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz pomoć obitelji i prijatelja

Htio oboriti nepostojeći rekord pa umro živ zakopan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Šri Lanke htio je izvesti podvig, ali ga je isti koštao života. Htio je ionako nezabilježen rekord u vremenu provedenom nekoga tko je živ zakopan ispod zemlje, postaviti i steći slavu.

Uz pomoć prijatelja i obitelji, 24-godišnji Janaka Basnayake živ je zakopan u tlo u drvenoj kutiji na tri metra dubine oko 9:30 sati po lokalnom vremenu prošle subote.

Pročitajte i ovo prosvjedi u Šri Lanci Uveden policijski sat Proglašeno izvanredno stanje: Predsjednik pobjegao na Maldive, zatvaraju se škole... Ilustracija Poniženje na Šri Lanki Predsjednik se uplašio privođenja pa pokušao pobjeći izvan zemlje, zaustavljen u zračnoj luci

>> Djevojku s kojom ima sina živu zakopao jer mu je dosadila

Kad su ga izvukli u 16 sati na površinu, bio je u nesvijesti, a u bolnici, u koju je odmah prebačen, liječnici su samo uspjeli ustanoviti smrtno stanje, prenosi Huffington Post.

Čak niti obdukcija nije mogla utvrditi točan uzrok smrti, istaknuo je dr. D.G. Costa iz bolnice u gradu Kantele. Majka nesretno umrlog mladića medijima je rekla kako je volio izvoditi neobične trikove i vratolomije još kao dijete. Dodala je kako je već u dva prethodna slučaja bio živ zakopan, jednom dva i pol, a drugi put čak šest sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene