Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Virovitičko - podravska županija objavila da se u suradnji s NASA-om gradi prva svemirska stanica sa teleportacijskim uređajem.


Nakon što je Vlada premijera Zorana Milanovića ignorirala gotovo sve službene pozive i prijedloge za rješavanje problema građana Virovitičko-podravske, jedne od najnerazvijenijih hrvatskih županija, na službenom portalu županije objavljena je nesvakidašnja vijest: Izgradnja svemirske stanice zbog ravnomjernog razvoja Slavonije 'SVJETSKI EKSKLUZIV!!! Hrvatska Vlada i NASA u Virovitici grade prvu svemirsku stanicu sa teleportacijskim uređajem!!!'

Vezani članci Krunoslav Capak Capak progovorio o cjepivu koje sve manje Hrvata želi pa objavio: "Krivulja se prelomila, treći val je završen" Slika nije dostupna Satirična epizoda: Teleportiranje umjesto vlaka

'Kako doznajemo iz neslužbenih krugova bliskih Vladi Republike Hrvatske, Virovitičko-podravska županija uskoro bi mogla postati najveća investicijska priča nove Hrvatske Vlade. Naime, naši izvori nam potvrđuju da su završeni pregovori Vlade i NASE, američke agencije za svemirska istraživanja i da se već na jesen kreće sa izgradnjom prve svjetske svemirske stanice sa teleportacijskim uređajem koja ce biti smještena na području Grada Virovitice. Razlog odabira Virovitice kao lokacije za ovu, preko 100 milijardi dolara vrijednu investiciju, je ravnomjerni regionalni razvoj i konačno jačanje ove županije i cijele Slavonije u cilju sprječavanja daljnje prometne i svake druge izoliranosti. Nakon izgradnje svemirske stanice sa teleportacijskim uređajem Hrvatska Vlada će omogućiti svim građanima ove županije, za početak, teleportiranje do Zagreba i Osijeka, a u budućnosti se planira i teleportiranje na Mars, Jupiter i Pluton.Nakon najave ove velebne investicije puno je lakše shvatiti najavu ukidanja željezničke linije Virovitica - Osijek koja kreće već od jeseni kao i zaustavljanje izgradnje autoceste Vrbovec - Bjelovar - Virovitica. Teleportiranje je budućnost ove županije i hvala Hrvatskoj Vladi što nam pomaže da to shvatimo na svojoj vlastitoj koži. Beam us up, Zorane!!', piše na županijskom portalu.

>> Evo kako se Virovitičani bore protiv nezaposlenosti i krize

Vlada ne gradi ceste, ukida željezničke pruge-Županija je ostala bez željezničke pruge Virovitica - Banova Jaruga, ova Vlada odustala je od izgradnje brze ceste od Zagreba do Virovitice, a sada je iz Hrvatskih željeznica najavljeno ukidanje putničke željezničke linije Virovitica - Osijek, rekao je župan Tolušić.

Građani su ogorčeni zbog takvog ponašanja Vlade, a kako na naše upite i prijedloge nitko ne reagira, očito je da Vlada RH ima tajno rješenje kako će građanima ove županije osigurati ustavna prava i priliku za gospodarski razvoj, kratko je napis na webu komentirao župan Tomislav Tolušić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.