Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović čestitao policajcima

'Hrvatska prepoznaje ono što činite za sigurnost građana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović prvog je dana 2011. putem radiokomunikacijskog sustava čestitao Novu godinu svim policijskim službenicima dežurnim u operativnim-komunikacijskim centrima (OKC) diljem Hrvatske.

'Riječ je o ljudima koji su i ove blagdane bili na dužnosti i u svijetu i kod nas i svi skupa im dugujemo zahvalnost za ono što čine', kazao je Josipović koji je, osim dežurnim policajcima, video linkom Novu godinu čestitao i hrvatskim vojnicima u misijama u Afganistanu, na Kosovu te na Golanskoj visoravni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatski borac u Ukrajini 'Ostavio sam plaću od 1000 eura, ženu i djecu – ne borim se za novac!' Slika nije dostupna Šala za mladoženju VIDEO Pripremili ga na skok s povezom na očima, a onda je uslijedio šok...!

Predsjednik Josipović policajcima je putem radio veze iz OKC-a MUP-a zaželio sretnu i uspješnu 2011. i zahvalio na svemu što čine za građane Hrvatske. Pritom je izrazio uvjerenje da će cijeli sustav i u ovoj godini funkcionirati na najbolji mogući način.

Karamarko o zavidnim rezultatima

Dežurnim policajcima obratio se i ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko i zaželio im zdravlja i sreće u 2011. godini. Zahvalio je svim policijskim djelatnicima na trudu koji su uložili u obavljanju svog posla u 2010. kazavši kako su postigli zavidne rezultate.

U ime policijskih djelatnika putem radio veze zahvalu je predsjedniku Josipoviću i ministru Karamarku uputio načelnik policijske postaje Lastovo Frano Škratulja.

Predsjednik Josipović u bolnici 'Sveti duh' obišao je odjel hitnog prijema, a u bolnici u Klaićevoj odjele pedijatrije i onkologije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene