Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prometnoj nesreći

Hrvatska državljanka poginula kod Mostara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska državljanka poginula je u subotu popodne u prometnoj nesreći kada je na nju naletjelo vozilo nadomak Mostara na magistralnoj prometnici M-17, izvijestili su lokalni mediji.

Po navodima iz županijskog, Hercegovačko-neretvanskog tužiteljstva, žena čiji su inicijali M. M. se zaustavila sa svojim vozilom pored ceste u mjestu Salakovcu i najvjerojatnije pokušala prijeći cestu. U tome trenutku na nju je naletjelo vozilo kombi koje se kretalo iz pravca Sarajeva prema Mostaru.

Šezdesettrogodišnjakinja je preminula na licu mjesta jer ju je kombi odbacio pored puta kao i njezino vozilo koje je bilo parkirano pored ceste.

Vozač je priveden radi ispitivanja, a tužiteljstvo i policija rade na rasvjetljivanju nesreće. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene