Prevrnuta cisterna (Foto: Thüringer Polizei)
Prevrnuta cisterna (Foto: Thüringer Polizei) Foto: Thüringer Polizei

Prevrnula se cisterna na njemačkoj autocesti koju je vozio Hrvat i prekinula promet na čak 13 sati. Vozač nije ozlijeđen, a šteta je čak 44 tisuće eura.


Cisterna puna klaoničkog otpada, koju je vozio 37-godišnji Hrvat, prevrnula se u Njemačkoj na autocesti A38 u smjeru Göttingena, neposredno prije Arenshausena. Nesreća se dogodila u nedjelju poslijepodne.

Vezani članci Bundestag Dvoje zastupnika u njemačkom parlamentu iz BiH: ''Osjećam potrebu da pomognem. Treba nam bolji plan'' Zoran Kurelić Prve reakcije na tijesne izbore u Njemačkoj: "Govor Scholza je bio pobjednički, a CDU je imao nekakvu komemoraciju"

Na skliskoj cesti prekrivenoj snijegom cisterna je proklizala i prevrnula se, zbog čega je taj dio autoceste bio zatvoren čak 13 sati. Vozač u nesreći nije ozlijeđen, izvjestila je njemačka policija.

Zbog nesreće su se stvorile velike gužve, pa su vatrogasci i policija imali dosta posla i zbog nekoliko hitnih poziva roditelja s bebama koji su zapeli u koloni, a kojima je trebala pomoć. Ukupna šteta iznosi čak 44 tisuće eura.