Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UKUPNA ŠTETA 44.000 EURA

Hrvat prevrnuo cisternu i blokirao autocestu u Njemačkoj na čak 13 sati

Prevrnuta cisterna (Foto: Thüringer Polizei)
Prevrnuta cisterna (Foto: Thüringer Polizei) Foto: Thüringer Polizei
Prevrnula se cisterna na njemačkoj autocesti koju je vozio Hrvat i prekinula promet na čak 13 sati. Vozač nije ozlijeđen, a šteta je čak 44 tisuće eura.

Cisterna puna klaoničkog otpada, koju je vozio 37-godišnji Hrvat, prevrnula se u Njemačkoj na autocesti A38 u smjeru Göttingena, neposredno prije Arenshausena. Nesreća se dogodila u nedjelju poslijepodne.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

Na skliskoj cesti prekrivenoj snijegom cisterna je proklizala i prevrnula se, zbog čega je taj dio autoceste bio zatvoren čak 13 sati. Vozač u nesreći nije ozlijeđen, izvjestila je njemačka policija.

Zbog nesreće su se stvorile velike gužve, pa su vatrogasci i policija imali dosta posla i zbog nekoliko hitnih poziva roditelja s bebama koji su zapeli u koloni, a kojima je trebala pomoć. Ukupna šteta iznosi čak 44 tisuće eura. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene