Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi 'Krimi-hotel'

Hotel iz 'Psiha' sa sobama najpoznatijih detektiva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U njemačkom gradu Hillesheimu otvoren je prvi krimi-hotel.

Taj grad mračnog ugođaja na granici s Belgijom i Luksemburgom poprište je mnogih kriminalističkih romana, a tu se već nalazi 'Kuća krimića' i kafić 'Sherlock'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva bizarnost Netko je policiji dojavio o masovnoj pucnjavi u hotelu te ranjenih 20-ak osoba: Specijalci dojurili na teren, pokazalo se da je dojava lažna Požar u BiH Užas u susjedstvu VIDEO Buktinja oštetila poslovnu zgradu, proširila se i na hotel: Svi gosti morali pobjeći

Hotel je prije bio kuća, koja je stara 100 godina i podijeljen je na deset tematskih soba. Svaka je soba opremljena i najnovijom tehnologijom. Tako se u sobi 'Jamesa Bonda' u stilu iz filma 'Goldfinger' na pritisak prekidača može čuti glas tajnog agenta.

Svoje su sobe dobili i Edgar Wallace, Miss Marple te Hitchcock, piše Deutsche Welle. Hotel je izvana uređen u neogotičkom stilu i podsjeća na kuću Normana Batesa iz Hitchcockovog 'Psiha'.

>> FOTO: Otvoren hotel za ludi seks

Tematski hoteli postaju sve popularniji diljem svijeta, a njihova svrha nije da gosti samo prenoće, već i da nešto dožive, tvrdi direktor hotela Christoph Boehnke. Uskoro će se u hotelu održavati i radionice koje će gostima nuditi mogućnost da se užive u ulogu jednog od poznatih detektiva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene