Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hostesa putničkog vlaka u Rusiji, suspendirana je sudskom odlukom na deset mjeseci, zbog izbacivanja pospanog putnika iz vlaka u pokretu.


Ovaj neobičan incident dogodio se u ruskoj regiji Krasnojarsk, a hostesa u pitanju, jednostavno je zaspalog putnika zaboravila na vrijeme probuditi, a zauzvrat nije htjela niti vlak zaustavljati zbog njega.

Vezani članci Putnici u željezničkom prometu (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Iz Hrvatskih željeznica objavili da im vlakovi – kasne: Radovi, prijevoz autobusima, zamjena uređaja.... Slika nije dostupna Hong Kong: Više od 60 ozlijeđenih u nesreći gradske željeznice

Nesretnog je putnika probudila samo minutu prije nego li je vlak ponovno krenuo te je bila svjesna kako se neće stići spremiti za silazak u tako kratkom vremenu. Njezino objašnjenje jest, kako je bila pasivna i nije htjela pomoći putniku da normalno siđe, radi toga da njezinu grešku ne bi netko primijetio i prijavio ju.

'Umjesto toga, natjerala je putnika da skoči s vlaka u pokretu, dok je napuštao željezničku stanicu. Bila je sasvim svjesna da je putnik mogao teško stradati. na svu sreću, to nije bio slučaj', izjavio je jedan lokalni dužnosnik, a prenosi ruska Pravda.