Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravila ga probuditi

Hostesa izbacila putnika iz jurećeg vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hostesa putničkog vlaka u Rusiji, suspendirana je sudskom odlukom na deset mjeseci, zbog izbacivanja pospanog putnika iz vlaka u pokretu.

Ovaj neobičan incident dogodio se u ruskoj regiji Krasnojarsk, a hostesa u pitanju, jednostavno je zaspalog putnika zaboravila na vrijeme probuditi, a zauzvrat nije htjela niti vlak zaustavljati zbog njega.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

Nesretnog je putnika probudila samo minutu prije nego li je vlak ponovno krenuo te je bila svjesna kako se neće stići spremiti za silazak u tako kratkom vremenu. Njezino objašnjenje jest, kako je bila pasivna i nije htjela pomoći putniku da normalno siđe, radi toga da njezinu grešku ne bi netko primijetio i prijavio ju.

'Umjesto toga, natjerala je putnika da skoči s vlaka u pokretu, dok je napuštao željezničku stanicu. Bila je sasvim svjesna da je putnik mogao teško stradati. na svu sreću, to nije bio slučaj', izjavio je jedan lokalni dužnosnik, a prenosi ruska Pravda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene