Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hostesa putničkog vlaka u Rusiji, suspendirana je sudskom odlukom na deset mjeseci, zbog izbacivanja pospanog putnika iz vlaka u pokretu.


Ovaj neobičan incident dogodio se u ruskoj regiji Krasnojarsk, a hostesa u pitanju, jednostavno je zaspalog putnika zaboravila na vrijeme probuditi, a zauzvrat nije htjela niti vlak zaustavljati zbog njega.

Vezani članci Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Stravična nesreća u Srbiji: Autom se zabio u kamion, poginula tri muškarca, ozlijeđeno i dijete Vlak naletio na čovjeka kod Buzina (Foto: Pixsell/PIXSELL) - 1 Strava kod Buzina: Vlak naletio na pješaka, muškarac smrtno stradao

Nesretnog je putnika probudila samo minutu prije nego li je vlak ponovno krenuo te je bila svjesna kako se neće stići spremiti za silazak u tako kratkom vremenu. Njezino objašnjenje jest, kako je bila pasivna i nije htjela pomoći putniku da normalno siđe, radi toga da njezinu grešku ne bi netko primijetio i prijavio ju.

'Umjesto toga, natjerala je putnika da skoči s vlaka u pokretu, dok je napuštao željezničku stanicu. Bila je sasvim svjesna da je putnik mogao teško stradati. na svu sreću, to nije bio slučaj', izjavio je jedan lokalni dužnosnik, a prenosi ruska Pravda.