Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Singapurska kućanica osjetila je bol u bedru, a onda se zgrozila kada je shvatila što se dogodilo.


Singapurska kućanica za vrijeme boravka u WC-u osjetila je snažnu bol u bedru, a onda se zgrozila kada je shvatila da je iz njezine zahodske školjke izašao gotovo dva metra dug piton koji je svoje zube zario u njezinu nogu, piše Metro.

Vezani članci Zmija i mačka Gladna zmija pokušala omastiti brk na kućnoj mački, vlasnik jedva uspio pobjeći s ljubimcem Otrovnica u aranžmanu Nisu sigurni ni na vjenčanjima ni na sprovodima: U cvjetnom aranžmanu dočekao ih nepozvani gost

34-godišnja Noraslinda Asat prije ugriza je čula čudno šuškanje. U bolnici je primila injekciju zbog ugriza nakon čega je opuštena kući, ali kaže da je stvarna šteta psihološka. Toliko je istraumatizirana da se boji koristiti WC u svom domu pa radije odlazi u one javne.

VIDEO Pravo je čudo kako su sabrani bili ...

Dužnosnici koji su poslani na mjesto događaja zmiju tamo nisu zatekli. Obiteljski prijatelj nešto kasnije ju je uočio u šahtu, ali nije bio u mogućnosti uhvatiti je.

Inače, ovo je drugi posjet zmije domu obitelji Asat. Ranije ju je u zahodu vidjela majka gospođe Asat, ali je odmah kliznula natrag.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook