Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među ubijenima i vojnici

Horor u restoranu: Četiri mrtva i devetero ranjenih u pucnjavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani napadač otvorio je vatru u restoranu u Carson Cityu, a američkoj saveznoj državi Nevada, usmrtivši tri osobe i ranivši devet, da bi na kraju počinio samoubojstvo, priopćila je policija.

Najmanje dvoje ubijenih su pripadnici vojske, izjavio je šerif Carson Citya, Ken Furlong, na konferenciji za novinare, prenosi TV mreža ABC News. Dodatne mjere sigurnosti uvedene su u obližnjim vojnim objektima, priopćile su vlasti.

Zamjenik šerifa Jack Freer rekao je da su tri osobe umrle u restoranu, a devet ranjenih je prevezeno u regionalni medicinski centar u Renu i bolnicu u Carson Cityu. On je dodao da je stanje tih devet ljudi nepoznato. Napadač, koji nije identificiran, sam si je pucao u glavu automatskom puškom. Prebačen je u bolnicu gdje je podlegao ranama.

Osumnjičeni je stigao u 'fast food' restoran IHOP u plavom kombiju, priopćila je policija. Najmanje 11 agencija za sigurnost, saveznih i državnih, radi na mjestu napada, rekao je šerif Furlong. Preliminarni podaci govore da je napadač bio bivši zaposlenik restorana IHOP, poznatog i kao 'Međunarodna kuća palačinki', no policija to nije potvrdila. (Hina)

Pročitajte i ovo Bačva pronađena na dnu jezera Mead posljedice suše Povlačenje vode na jezeru otkrilo jezivu tajnu: Pogledajte što policija otkriva iz tjedna u tjedan... Potres u Nevadi nema informacija o štetama Potres magnitude 6,3 zatresao Nevadu: "Probudio me, cijeli se krevet tresao..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene