Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šala ili?

HIT OGLAS: Prodajem ili mijenjam tenk za Golf 4!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je sve moguće prodati ili zamijeniti - očito se tom mišlju vodio jedan Novosađanin koji je putem oglasa na internetu ponudio svoj tenk na prodaju ili zamjenu za Golf 4.

Novosađanin je u oglasu napisao je da prodaje ili mijenja tenk T 55 ruske proizvodnje za golfa 4 ili neku sumu novca, a nazvati ga se može isključivo između osam i 14 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!" Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion...

Jeste li ikada vidjeli ovakav OGLAS ZA POSAO?

Ono što je u cijeloj priči ostalo nejasno je otkud jednom civilu tenk T 55. Postoje dva moguća objašnjenja – ili ga je kupio kao stari otpad ili je u pitanju šala. Osim toga, u oglasu se ne navodi u kakvom je stanju tenk, kao ni ide li uz njega kakva posebna dozvola za posjedovanje, prenosi Kurir.

Na priloženoj fotografiji se vidi tenk T 55, ali se ne zna je li riječ doista o tenku koji se 'prodaje' ili je fotografija postavljena samo kao ilustracija. Inače, oglas je objavljen u siječnju prošle godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene