Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Al'Zawahri ponovo prijeti

Herojima nazvao islamske militante

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugi čovjek Al'Qaide, Ayman al-Zawahri, nazvao je 'herojima' trojicu islamskih militanata koji su smaknuti zbog bombaških napada na Baliju 2002. godine, poručivši na video snimci na internetu da će njihovo smaknuće samo još dodatno osnažiti borbu protiv Zapada.

'Ti nepokolebljivi heroji su znali cijenu i sa zadovoljstvom su je platili. Podnijeli su dug put mučenja, zatvora i iznude, te radosno prihvatili presudu', kazao je al-Zawahri na snimci.

Pročitajte i ovo Sanja Jurišić i Krešimir Krolo - 1 Eskalacija Nižu se incidenti, posla ima i za policiju: "Ovo podsjeća na film Beskrajni dan, požar bi trebale gasiti sve uključene strane" Gaza Neizmjerna tuga "Svi su mrtvi! Tenk je pored mene, jako se bojim, dođite po mene", jedne su od posljednjih riječi šestogodišnje Hind u Gazi, kojoj se izgubio svaki trag

'Podsjećam križare da će nas ubojstvo naše braće samo učiniti još odlučnijim da vam naškodimo i istjeramo iz islamskih zemalja', stoji u poruci egipatskog islamista.

Indonezija je prošli mjesec pogubila trojicu pripadnika skupine Džama Islamija zbog bombaških napada u kojima je poginulo 202 ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene