Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Uz Božju pomoć'

Hamnei: Zapad neće moći izolirati Iran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zapad 'neće uspjeti u pokušaju da izolira Iran' zbog njegova nuklearnog programa, rekao je u nedjelju iranski vrhovni vođa Ali Hamnei žestoko kritizirajući Sjedinjene Države i Veliku Britaniju.

Ajatolah Hamnei koji je govorio pred tisućama pristaša režima okupljenih u prigodi šijitskog blagdana Ghadira, rekao je da 'zapadni čelnici, od kojih neki pod cionističkim utjecajem, ne rade ništa drugo doli lažu' o iranskom nuklearnom programu. 'SAD je naš najveći neprijatelj, a Velika Britanija je najgora među njima', dodao je iranski vođa.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno"

'SAD, cionisti i druge ugnjetavačke zemlje pokušavale su trideset godina izolirati Iran, ali nisu uspjeli i uz Božju pomoć, neće ni uspjeti', poručio je ajatolah Hamnei. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene