Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekoliko stranica

NATO pod 'napadom': Stručnjaci vraćaju sustav u normalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko NATO-ovih internetskih stranica bilo je na meti hakerskih napada, ali oni nisu imali posljedice na operacije vojnog saveza, rekla je glasnogovornica NATO-a a prenijela je agencija Reuters.

Napadi, među kojima i na glavnu internetsku stranicu NATO-a, počinjeni su dok raste napetost zbog Krima, ukrajinskog poluotoka, na kojemu se u nedjelju održava referendum, navodi britanska agencija.

Pročitajte i ovo Požar u čeličani Novolipetsk Strateški cilj Eksplozije u Rusiji! Dronovi stavili važnu rusku čeličanu van pogona, proizvodila dijelove za projektile Talijanska premijerka Meloni vlakom stiga u Kijev Druga godišnjica sukoba Zapadni vođe vlakom stigli u Kijev, šef NATO-a poslao poruku: "Stojimo uz Ukrajinu, radi vaše i naše sigurnosti"

Ukrajina: Rusija je okupirala jugoistok zemlje! Rusi: Samo proučavamo pozive u pomoć

NATO-ova glasnogovornica Oana Lungescu poručila je na Twitteru da je više mrežnih stranica Sjevernoatlantskog saveza bilo ne meti 'većih DDoS napada', ili napada na web poslužitelje. Rekla je da napadi nisu imali operativne posljedice i da NATO-ovi stručnjaci rade da vrate sustav u normalu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene