Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužan kraj lijepe priče

Greškom eutanazirali psa heroja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pas koji je spasio desetke američkih vojnika u Afganistanu greškom je eutaniziran nakon što je odlutao iz dvorišta jednog od vojnika kojega je spasio.

'Jednostavno ne mogu vjerovati da se tako nešto dogodilo tako dobrom psu', rekao je vlasnik psa narednik Terry Young. On je udomio ženku nazvanu Target nakon što je preplašila napadača samoubojicu koji je planirao aktivirati bombu unutar vojne baze u Afganistanu.

Pročitajte i ovo Rusija planira ukloniti Talibane s popisa terorističkih organizacija Službeno nitko nije priznao Afganistan Rusija planira ukloniti talibane s popisa terorističkih organizacija: "Oni su de facto vlast u Afganistanu" Slika nije dostupna Tijekom terorističkog napada VIDEO Hrabri dječak spašavao ljude tijekom krvoprolića: "Jako sam se bojao, mislio sam da će baciti granatu i na nas..."

Pas je svojim lajanjem i režanjem odvratio napadača od aktiviranja bombe zgradi i tako je spasio život Youngu.

Nažalost, prošloga tjedna kujica je odlutala iz Youngovog dvorišta i uhvatili su je djelatnici sanitarne službe i pogreškom su je ubrzo i eutanizirali. Jedan djelatnik zbog toga je dobio otkaz. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene