Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt na svakom koraku

Ukleta zgrada i 6. kat - Ubojstva, samoubojstva, mrtva tijela...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zgrada u Ulici Save Burića 14 u Zemunu kao da je ukleta.

U posljednjih nekoliko godina u zgradi u Zemunu sin je ubio majku, muž suprugu, bilo je i samoubojstava, a nedavno je pronađeno tijelo starice koja je u svom stanu mrtva ležala više od šest mjeseci, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Ubojstvo u Zemunu Izlazio iz dvorišta Uznemirujuća snimka brutalnog ubojstva u Zemunu: Ubojica s medicinskom maskom prišao muškarcu i upucao ga

'U zgradi ima skoro 100 stanova, ali neki događaji mi ne izgledaju kao puka slučajnost. Najviše jada bilo je na šestom katu, dva samoubojstva i ubojstvo. Najprije se ubila žena kad je saznala da joj kćerka umire od raka. Majka nije mogla podnijeti toliku bol i, čim je došla iz bolnice bacila se sa šestog kata', ispričala je jedna stanarka.

Nekoliko godina prije, stanar sa šestog kata ubio se skokom s terase, ali ni tu, nažalost, nije bio kraj tragedijama na tom katu.

VIDEO Ukleta cesta: Ukazuju se utvare, svjetla na autima se sama gase i pale...

'Umirovljeni policajac ubio je prošle veljače suprugu. On je prvo pozvao službenike i rekao im da je ženu pronašao mrtvu. Bila je u lokvi krvi, izbodena po grudima, a pokraj nje je bio nož. Tek tada Trojan priznao što je učinio. Ni danas ne znamo zašto je digao ruku na Slavicu. Bila je bolesna i rijetko je izlazila iz stana, pa je moguće da je Trojan htio da joj skrati muke', priča dalje stanarka.

I tu je zasad kraj tragedijama na šestom katu, ali ne i kraj misterioznim nesrećama u zgradi.

'Nedavno smo pronašli tijelo susjede koju nismo vidjeli duže od šest mjeseci. U međuvremenu smo dvaput zvali policiju. Izlazili su na mjesto događaja, ali u stan nisu ulazili jer nisu imali nalog da razvale vrata. Na kraju je došao Desankin rođak i rekao nam da se baka ne javlja sinu koji živi u Kanadi. Tek tad smo razvalili vrata', rekao je stanar.

'Bila je pokrivena, vjerojatno je umrla u snu. Vrata terase su bila otvorena, a od nje su ostali samo kost i koža. Pričala nam je da je bila učiteljica. Ni s kim se nije družila, ali se svima ljubazno javljala. Često smo je viđali ispred zgrade', ispričao je jedan od susjeda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene