Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost iz prikrajka?!

Gospodarska suradnja Irana i Sirije se proširuje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirija i Iran složili su se u pogledu proširenja dosadašnje suradnje na području energetike, tehnologije i korištenja vodenih izvora, izvijestili su u ponedjeljak državni mediji u Damasku.

Iranski ministar energetike Madžid Namdžu, u nedjelju se u sirijskom glavnom gradu, sastao sa sirijskim premijerom Mohamedom Nadžijem Otrijem i ostalim visokim dužnosnicima. Dogovorili su nekoliko sporazuma, među kojima i onaj o proširenju elektrane u blizini Homsa u središnjoj Siriji, u vrijednost od oko 249 milijuna eura. Iranci su se obvezali da će pomoći pri uvođenju boljih sustava navodnjavanja u Siriji.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Udarna skupina nosača zrakoplova USS Gerald R. Ford Sukob na Bliskom istoku Američki brodovi stižu u Mediteran: Umirovljeni general objasnio što bi se moralo dogoditi da se SAD uključi u rat

Sastanak je održan uoči pregovora o klimatskim promjenama u Kopenhagenu. Najnoviji podaci pokazuju da arapskim državama prijeti opasnost od povećanja razine mora. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene