Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić je završio u bolnici, ali ne žali zbog odluke koju je donio. Žali samo jer nije uspio spasiti nesretnu ženu.


Nadzorne kamere snimile su trenutak u kojem mladić iz Kine golim rukama hvata ženu koja je padala s 11 kata zgrade.

Vezani članci Spašavanje bebe iz poplava u Kini - 4 Dramatična snimka: Tromjesečno dijete izvučeno iz ruševina nakon poplava, majka je pomagala u spašavanju, ali na kraju je sama izgubila život Koronavirus u Pekingu Može se kad se hoće: U glavnom gradu najmnogoljudnije zemlje cijepljeno više od 90 posto odraslih stanovnika

Ispred zgrade u kineskoj provinciji Hubei, Feng Ning trčao je i stalno mijenjao položaj gledajući prema gore, a nekoliko trenutaka kasnije ravno u njegovo naručje pala je žena. Zbog jačine udara Feng se srušio na tlo.

Objasnio je da je izlazio iz restorana kada je čuo da netko plače i traži pomoć iz obližnje stambene zgrade. Potom je ugledao ženu koja je visjela s prozora na 11. katu.

'Potrčao sam prema zgradi, ali pala je prije nego sam došao do ulaza pa sam se pripremio da je uhvatim. Ne znam što se onda dogodilo', ispričao je iz bolničkog kreveta.

Jedan od svjedoka događaja ispričao je da se čula glasna buka, kao da je potres, a onda je čuo mladog čovjeka kako vrišti od boli. Kaže da je mladić plakao i znojio se. Prebačen je u bolnicu, a žena nažalost nije preživjela nesreću. Mladić kaže da je samo pomislio kako treba pokušati spasiti ženu bez razmišljanja o tome hoće li i sam biti ozlijeđen.

'Nije mi žao. Šteta je samo što je nisam uspio spasiti', kaže.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook