Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako bi protestirao protiv policijskog ponašanja prema prosjacima, jedan se Kinez gol popeo na stup pod visokim naponom.


43-godišnji Mir Wei dobio je policijsku naredbu da napusti svoje 'prosjačko' mjesto u gradu Hechi na jugu Kine. No on se iz protesta skinuo i popeo na stup koji je bio pod visokim naponom, piše britanski Metro.

Vezani članci Cesta oko stupa (Foto: Dnevna doza splitskog nereda) Genijalci iz Dalmacije: "Radimo, al' ko će sad izmještat stup, asfaltiraj ti to oko toga i stavi malo fluorescentne piture" Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) U vatrenom klinču: Golišava manekenka skinula se u toples pa se bacila na prvo što je vidjela!

Nakon sati pregovaranja, policiji je dojadilo pa su ga pogodili s puškom za uspavljivanje životinja, a tijelo su ulovili prije nego li je palo na pod.

>> Visoki napon spržio kamion i bus, 43 mrtvih

'Bio je jako ljut jer se morao premjestiti, a i prije toga je puno popio, tako da je i to moglo pojasniti njegovo ponašanje', rekao je glasnogovornik policije. Nakon incidenta je odveden u bolnicu, gdje se oporavlja.