Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gol usmrtio 12-godišnjeg dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gol težak oko 70 kilograma pao je jučer na dvanaestogodišnjeg dječaka na školskom igralištu u oraškom naselju Donja Mahala. Dječak je od zadobivenih povreda preminuo na ulazu u bolnicu u Slavonskom Brodu.

Prema prvim informacijama, učenik 5. razreda OŠ "Ruđer Bošković" prije početka prve smjene tijekom igre oborio je na sebe gol, koji nije bio pričvršćen za podlogu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UZNEMIRIO GRAĐANE Policija prijavila muškarca: Ušao u garderobu, skinuo se gol i tako šetao po trgovini Gol na balkonu (Foto: Guliver/Thinkstock) DUGA RUKA ZAKONA Sunčala se gola na vlastitom balkonu, pa joj prijeti kazna: Vrijeđala je moralne osjećaje susjeda

Dječak se skokom s obje ruke uhvatio za neučvršćeni gol i njihao se o gredu gola. Samo par trenutaka kasnije teška metalna konstrukcija ga je poklopila.

'Slika na mjestu nesreće je bila stravična. Čelična greda je dječaka udarila u glavu. Na mjestu nesreće je izgubio veliku količinu krvi. Prvi liječnički nalaz je govorio da će teško preživjeti do Slavonskog Broda. U kolima Hitne pomoći na samom ulazu u bolnicu dječak je izdahnuo i nije mu bilo spasa', rekli su iz policije.

Liječnici su potvrdili da je mališan imao tešku frakturu lubanje i da je izgubio veliku količinu krvi, zbog čega je i nastupila smrt.

Konačni stav MUP-a i Županijskog tužiteljstva u Orašju bit će poznat nakon okončanja istrage.

Slična nesreća se dogodila unazad mjesec dana u Tomislavgradu, kada je na identičan način poginuo učenik osnovne škole.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene