Po prvi put od požara koji ga je skoro uništio, katedrala Notre Dame u Parizu bila je domaćin koncerta na Badnjak, godišnje tradicije u Francuskoj.


U koncesiji na činjenicu da se gotička katedrala još uvijek obnavlja, hodočasnici su nosili građevinske kape, a publike nije bilo. Koncert je snimljen u katedrali ranije ovog mjeseca, a emitiran je na Francuskoj televiziji neposredno prije ponoći u četvrtak.

Vezani članci Požar u Savskoj - 1 Požar u zagrebačkoj Savskoj ulici: Planula napuštena baraka, dvojica vatrogasaca ozlijeđena Požar u Zagrebu - 8 Izbio požar u Zagrebu: Gusti dim sukljao iznad bivše tvornice, dojave stizale iz gotovo cijelog grada. Vatrogasci objavili što se zapalilo

Autori su izveli klasične skladbe skladatelja Mozarta i Schuberta, ali i repertoar lakšeg srca, uključujući ''Jingle Bells''. Na već zabilježenom koncertu Badnjak nastupili su pjevači iz zbora Maitrise Notre-Dame de Paris u zaštitnim odijelima. Očekuje se kako će Pariška katedralabiti otvorena tek 2024. godine.