Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena začela smrznutom spermom

Godinu dana nakon ubojstva muškarca, rodila mu se kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je ubijen prije više od godinu dana dobio je drugo dijete.

Godinu dana nakon smrti Mauricea Gordona, njegova 34-godišnja udovica Katisha rodila je njihovo drugo dijete. Djevojčica Paige začeta je umjetnom oplodnjom i rođena je 26. srpnja ove godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pao s perona Nevjerojatan slučaj: Preko muškarca prešao vlak, on prošao - neokrznut Švicarska policija traga za napadačem Očevid u tijeku Pucnjava u Švicarskoj: Napadač ubio dvije osobe pa pobjegao, navodno je poznavao žrtve

Maurice i Katisha, već su imali kćer Zoe koja je također začeta umjetnom oplodnjom. Prije nego je Maurice ubijen u Queensu, ispred kuće svojih roditelja 2010. godine, bračni je par pokušavao dobiti još jedno dijete.

Nakon pogubnog događaja, Katisha je mogla koristiti embrije zamrznute nakon prve oplodnje. 'Željela sam još jedno dijete s Mauriceom. Bilo je to nešto o čemu smo oboje razgovarali, tako da nisam dvojila', rekla je 34-godišnja Katisha. Ispričala je i kako se sjeća da Maurice nije želio da njihova kćer Zoe bude jedinica.

Kada je u bolnicu došla s tim prijedlogom, liječnica ju je upozorila da je prerano nakon tako traumatičnog događaja zatrudnjeti. Međutim, nije mogla razuvjeriti Katishu. Nekoliko mjeseci kasnije, ostala je trudna.

'Pozvala me u sobu i rekla: Imam iznenađenje! Pokazala mi je sliku s ultrazvuka. Bila sam bez riječi. Dugo sam samo ležala na kauču. Naravno, bila sam sretna. Curica je prelijepa i jako je slična Mauriceu', ispričala je Mauricina sestra Dionne Gordon.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene