Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dijamanti u WC-u

Narukvica od 4.000 dolara joj pred očima otišla u kanalizaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Georgije ostala je bez riječi dok je gledala kako njezina dijamantna narukvica od četiri tisuće dolara nestaje u odvodu.

Naime Cindy Edwards nije primijetila da joj je kopča na narukvici oslabila, a trenutak kada je skroz popustila pokopio se s puštanjem vode u WC-u. 'Kada sam išla pustiti vodu narukvica mi je jednostavno otpala. Sve što sam mogla je gledati kako je voda odnosi', ispričala je Cindy, piše Fox News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ogromna 'kugla' FOTO London: 'Kugla' od 15 TONA začepila kanalizaciju! Slika nije dostupna Zahod-revolucija VIDEO Iz WC-a budućnosti izlazit će pitka voda?!

>> SAD: Vodoinstalater porodio ženu u kupaonici

Cindy je rekla kako nije primijetila da je kopča na narukvici oslabila dok nije bilo prekasno. Srećom, vodoinstalater Andrew Cook je spasio stvar. Kako bi locirao 'odbjeglu' narukvicu poslužio se malom kamerom koju je gurnuo u odvod, a rekao je i da je Cindy imala sreće što narukvica nije otišla dalje od ventila za koji je zapela.

'Da je otišla dalje morali bi prokopati cijelo dvorište', rekao je Cook. Cijena spašavanja narukvice vlasnicu je stajala nešto manje od polovice vrijednosti nakita. Cindy je rekla da joj se isplatilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene