Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Galeb krade hranu iz trgovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neustrašivi galeb, poznat po nadimku Sam, svakog dana čeka na vratima trgovine kako bi u povoljnom trenutku ukrao svoje omiljene grickalice, tortilla čips.

Zaposlenici male trgovine u Aberdeenu svakog dana otvore vrata kako bi uhvatili svježeg zraka. Takav razvoj događaja nije promaknuo jednom galebu koji svakog dana na uglu čeka upravo taj trenutak kako bi ukrao svoj omiljeni čips.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabilježen i smrtni slučaj Suludi izazov među mladima: Djevojčice završile u bolnici nakon što su pojele najljući čips na svijetu Nezgoda Andreja Plenkovića Sreća da krave ne lete VIDEO "Ovo je srića": Pogledajte kako je galeb bombardirao Plenkovića!

Nakon što s police brzo ukrade čips, izjuri van i odnese ga na ulicu gdje ga podijeli s drugim pticama. 

'Svi su oduševljeni galebom', kaže 22-godišnji Sriaram Nagarajan, zaposlenik trgovine.

'Iz nekog razloga uvijek uzima baš tu istu vrstu čipsa, ništa drugo. No zaista je usavršio svoj pothvat. Skriva se te čeka trenutak kad u trgovini nema kupaca i tada pojuri do police', kaže Nagarajan.

Prvi put je na prepad ušao u trgovinu prije nešto više od dva tjedna. Zaposlenike je zapanjila brzina kojom je izveo krađu čipsa.

Sada mu je to postala svakodnevica, baš kao i odnošenje čipsa golubovima, koji ga čekaju na trgu, kako bi ga zajedno otvorili i pojeli. 

Zatim svi skupa nestanu i vrate se tek sljedeći dan neposredno prije 'akcije'.

Vlasnik trgovine odlučio je držati vrata zatvorena, kako bi spriječio daljnje krađe. No kupcima se galeb kradljivac toliko svidio da su odlučili plaćati njegove grickalice. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene