Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić je u društvu neimenovanog muškarca provaljivao u domove građana.


Matthew Riggins, 22- godišnji mladić koji je još 13. studenoga proglašen nestalim, tragično je skončao pod zubima aligatora dok se u jezeru skrivao od policije.

Vezani članci Zapalio se stan u Beogradu, djevojčica ostala zatočena na balkonu na 10. katu - 3 Izgubila bitku: Preminula 15-godišnja djevojčica spašena iz gorućeg stana u Beogradu Bojan Zlatanović Tužna vijest: Preminuo bubnjar omiljenog regionalnog benda, bolovao je od koronavirusa

Riggins je na području floridskog Barefoot Baya u društvu neimenovanog muškarca dan ranije provaljivao u domove građana, no netko ih je od susjeda primijetio i obavijestio vlasti.

Malo se preračunao: Aligatoru se približio u kamionetu i požalio

Razbojnici su se uslijed potjere, u koju su bili uključeni helikopteri ii psi, sakrili u jezero, što je po Rigginsa bila fatalna odluka.

Naime, imao je tu nesreću da ga je primijetio i napao 3,3 metara dugačak aligator, a da je tome doista bilo tako, potvrdio je sadržaj utrobe te životinje na koju su pomoćnici šerifa okruga Brevard naletjeli dok su iz jezera izvlačili tijelo.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook