Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bakir Hadžiomerović

FTV tvrdi da se priprema atentat na njezina urednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Federalna televizija u Bosni i Hercegovini objavila je u udarnom terminu u večernjem dnevniku kako ‘mafija priprema atentat’ na Bakira Hadžiomerovića, urednika i voditelja FTV-ovog političkog magazina ‘60 minuta’ u kojemu su objavljene brojne korupcijske afere.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Vozilo talijanske policije Velika racija Talijanska policija uhitila 55 mafijaša: Pogledajte na što su iskoristili ilegalno zarađen novac

FTV tvrdi da bugarska mafija, čiji je domaćin bio jedan od najistaknutijih pripadnika albanskog kriminalnog klana u Sarajevu, priprema atentat na novinara Hadžiomerovića. Ne objašnjavajući izvor te informacije, televizija precizira se da bi atentat trebali izvesti dvojica kriminalaca iz Bugarske i jedan Albanac koji već dulje vrijeme planiraju taj zločin. Hadžiomerović je već godinama zbog novinarskog rada izvrgnut prijetnjama, pod stalnom je službenom pratnjom, a policija osigurava njegovu obitelj.

Emisija ‘60 minuta’ koja se emitira ponedjeljkom, često se bavi postupcima predsjednika vlade Republike Srpske Milorada Dodika, poglavara Islamske zajednice BiH reisa Mustafe efendije Cerića i vehabija, a prati i brojne slučajeve korupcije i kriminala u državnim ustanovama. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene