Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vojnik ga teško ranio

Napao vojnika: Vitlao mačetom i vikao "Alahu Akbar"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Područje oko muzeja Louvre je ispražnjeno nakon što je francuski vojnik pucao u muškarca koji ga je pokušao napasti nožem.

U tijeku je velika sigurnosna operacija nedaleko od muzeja Louvre u Parizu nakon što je muškarac pokušao napasti francuskog vojnika, javlja Guardian

Pročitajte i ovo Islam Halilov Tijekom terorističkog napada VIDEO Hrabri dječak spašavao ljude tijekom krvoprolića: "Jako sam se bojao, mislio sam da će baciti granatu i na nas..." Ruševine Crocus City Hall Strašne posljedice Žrtve se i dalje broje, u bolnici je gotovo 100 ljudi, a strahuje se da će ispod ruševina pronaći još tijela

Muškarac koji je nosio dva ruksaka pokušao je nožem napasti francuskog vojnika, nakon čega je ovaj zapucao. Napad se dogodio u podzemnom trgovačkom centru Carousel du Louvre, nedaleko od ulaska u sam muzej.

BBC javlja, pozivajući se na policijske izvore, da je vojnik ispalio pet hitaca u napadača koji je vitlao mačetom i vikao "Alahu Akbar". Napadač, koji je propucan u području trbuha, teško je ozlijeđen, a jedan vojnik je u napadu zadobio ozljedu glave.

Kod napadača nije pronađen eksploziv. U tijeku je velika sigurnosna operacija, a francuski ministar unutarnjih poslova situaciju je zanvao "ozbiljnom". 

U muzeju je u vrijeme napada bilo oko 250 posjetitelja kojima je savjetovano da se sagnu na pod. Kasnije je Louvre evakuiran kao i područje oko njega. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene