Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka supruzi

Francuski ministar na Twitteru: Idem u krevet, ideš sa mnom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski ministar industrije osramotio se poslavši supruzi poruku putem Twittera u kojoj je poziva da ga čeka u krevetu nakon posla.

53-godišnji Eric Besson zapravo je htio poslati privatnu poruku svojoj lijepoj supruzi i studentici Yasmine Tordjman, koja je 29 godina mlađa od njega.

'Kad stignem kući, idem u krevet. Iscrpljen sam. Dođeš i ti?', napisao je u poruci Besson, a 14.000 njegovih sljedbenika tako je dobilo uvid u djelić privatnog života francuskog ministra, prenosi Daily Mail.

Besson je u roku od nekoliko minuta obrisao poruku, no već u tom trenutku korisnici Twittera podijelili su je više desetaka tisuća puta. Francuski ministar nedugo zatim ostavio je novu poruku. 'Ovo će me naučiti da bolje pazim gdje šaljem poruke i da greškom ne pritišćem 'pošalji' gumb. Ne idem u krevet!', napisao je u drugoj poruci.

trećom porukom bilo je vidljivo da je i on shvatio da njegovi fanovi to neće samo tako zaboraviti. 'U redu, zabavite se. Moram se spremiti za sastanak u parlamentu', napisao je Besson u trećoj poruci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene