Obavijesti Video Pretražite Navigacija
12 osumnjičenih

Francuska policija u istrazi islamista našla eksploziv

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protuteroristički odjel francuske policije našao je materijale za izradu bombe i oružja tijekom istrage osumnjičenih radikalnih islamista po cijeloj zemlji.

Pariški tužitelj Francois Molins rekao je da će 12 osumnjičenika privedenih u racijama tijekom vikenda biti zadržano još 24 sata nakon što su u garaži jednog osumnjičenika u predgrađu Pariza otkrivene kemikalije koje se koriste u izradi eksploziva. 'Očito smo suočeno s krajnje opasnom terorističkom mrežom', rekao je Molins u izjavi medijima. 'Nužno je produžiti njihov boravak ui pritvoru'.

>> Razbijena mreža radikalnih islamista u Francuskoj

Istražitelji su tijekom noći pretražili garaže u gradu Torcyju, blizu Pariza, nakon što je protuteroristička akcija od subote završena tako što je policija iz vatrenog oružja ubila islamista osumnjičenog da je povezan s prošlomjesečnim napadom na židovsko samoposluživanje i uhitila 11 osoba. (Hina)
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Dugom Selu poginulo je dijete - 8 Očevid u tijeku Strašna tragedija: Kamion pregazio djevojčicu koja se vraćala iz škole - "Čuli smo strašan udarac" Ilustracija Navali, narode! Policija organizira veliku rasprodaju bicikala, građani moraju donijeti samo jedan dokument

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene