Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlakovi u snijegu

Francuska: 2.000 putnika bilo zarobljeno u snijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo dvije tisuće putnika iz autobusa i vlakova koji su u ponedjeljak u istočnim Pirinejima (na jugu Francuske) ostali zarobljeni u snijegu, proveli su noć u čekaonicama ili vlakovima, izvijestio je krizni stožer prefekture u Toulouseu.

Stotinjak putnika vlaka iz Barcelone blokirano je u ponedjeljak na španjolskoj granici i morali su provesti noć u vlaku čekajući spasilački konvoj. Zahvaljujući vatrogascima koji su dopremili dodatno gorivo, grijanje vlaka bilo je omogućeno i tijekom noći. Poremećen je bio i cestovni promet, a 1200 osoba provelo je noć u čekaonicama ili obližnjim prenoćištima.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Zbog sniježnog nevremena bio je zaustavljen promet teretnih vozila u Francuskoj i Španjolskoj. Na jugu Francuske i u Španjolskoj na nekim je mjestima u ponedjeljak zbog sniježnih oborina, neuobičajeno jakih za ovo doba godine, nestajalo i struje. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene