Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žalimo se na sitnice

Pogledajte prizor koji će posramiti mnoge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča je obišla svijet jer je Joyceinu fotografiju podijelilo tisuće ljudi, a o njoj su ubrzo pisali i mediji.

Fotografija jednog dječaka beskućnika na Filipinima obišla je svijet u nekoliko sati putem društvenih mreža, i to s razlogom.

Na njoj se naime vidi dječaka koji domaću zadaću piše na cesti, uz pomoć svjetla obližnjeg restorana McDonald'sa, a snimila ju je studentica Joyce Torrefranca, nakon čega ju je podijelila na Facebooku.

 

Dječak s fotografije zove se Daniel Cabrera, javlja Telegraph, a umro mu je otac te je nedavno ostao bez svog doma nakon što je u njemu izbio požar. Sada je osuđen da s majkom prosi na cesti, no ova fotografija je itekako dokaz da za njega očito nema izlike u namjeri da se obrazuje kao njegovi vršnjaci.

'RAT. GLAD. BOLEST' Odlučili pokazati da nisu samo to

'On je sretno dijete, inteligentan je i voli sudjelovati u raspravama, i stalno postavlja pitanja ', rekla je Danielova učiteljica.

Nakon što je priča obišla svijet jer je Joyceinu fotografiju podijelilo tisuće ljudi, a o njoj su ubrzo pisali i mediji, Joyce je ostala iznenađena.

'Nisam mislila da jedna obična fotografija može toliko napraviti. Hvala vam što dijelite ovu priču. Zahvaljujući vama, uspjeli smo pomoći Danielu da ostvari svoje snove. Nadam se da će njegova priča nastaviti inspirirati svijet i motivirati nas kad se nađemo u teškoj životnoj situaciji', poručila je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene