Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burna zbivanja

FOTO Ikonografija u Ukrajini: Prosvjednici mašu slikama Slobodana Miloševića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Burna zbivanja u ukrajinskom gradu Kramatorsku, popraćena su i fotografijama Slobodana Miloševića.

Veliki neredi u Kramatorsku zapeli su za oko srpskim medijima jer se ondje na transparentima može vidjeti i fotografija bivšeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića.

Pročitajte i ovo Napad na Odesu Brojne štete VIDEO Raketni napad na Odesu: Četiri osobe su poginule, puno je ozlijeđenih, gori dvorac Harryja Pottera Njemačka policija Istraga je u tijeku Dvojica Ukrajinaca izbodena u trgovačkom centru u Njemačkoj: Ubio ih Rus

Fotografiju je na Twitteru objavio korisnik Tim Judah, inače dopisnik Economista, koji već godinama izvještava o situaciji u balkanskim zemljama.

Podsjetimo, nakon jučerašnjeg burnog dana i sukoba s proruskim separatistima, ukrajinske snage uspostavljaju kontrolu nad većim dijelom Kramatorska.

'Borbe u Ukrajini mogle bi se pretvoriti u međunarodni rat'

Proruski pobunjenici u Kramatorsku kazali su kako je sedam osoba u njihovim redovima izgubilo život u proteklih 24 sata a nekoliko desetaka ranjeno. Ruska Izvjestija piše da je poginulo deset 'nenaoružanih civila'. Drugi ruski mediji javljaju da se broj poginulih u ukrajinskoj vojnoj akciji na jugoistoku zemlje popeo na više desetaka.

Prema RIA Novostima proruski pobunjenici tvrde da u Kramatorsku trenutno nema borbi i da je noć protekla relativno mirno. 'Držimo samo centar grada i gradsku upravu', kazao je sugovornik RIA Novosti dodajući da su preostali dio grada zauzele ukrajinska vojska i Nacionalna garda.

Televizija Rosija 24 javlja da se u Kramatorsku, u kojem su prema Avakovu ukrajinske snage zauzele televizijski toranj, isključuju ruski televizijski programi i uključuju ukrajinski.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene